-

Airport Taxi Express sh.p.k ( ATEx) ofron sherbim te specializuar, te sigurte e korrekt, te licensuar dhe te autorizuar per transportin e udhetareve per nga Aeroporti i Rinasit.Kompania ATEx kryen kete sherbim me makina te reja tip Mazda prodhim i Vitit 2008-2009, me shofere me eksperience dhe te paisur me dokumentacionin e domosdoshem per sherbimin Taxi. ATEx ofron sherbimin e transportit te pasagjereve ne te gjithe teritorin e vendit.

24/24h
prenotoni taksinë tuaj

 
tirana international airport taxi TIR