Rezervo Taksi Tani

Rezervoni taksine tuaj me konfidence

Perse Te Zgjidhni

ATEx ?

Me nje eksperience disavjecare ne fushen e sherbimit taxi dhe duke qene kompania me sherbimin ekskluziv ne Aeroportin "Nene Tereza" ne Tirane, ATEx ju sherben me shumellojshmeri automjetesh duke plotesuar nevojat dhe kerkesat tuaja me eksigjente per udhetimet tuaja ne Tirane si dhe nga/drejt aeroportit "Nene Tereza".

Rezervo Tani
 • Cmime Fantastike

  Ofrojme cmime fantastike per kedo qe apelon tek sherbimet tona. Cmimet per/nga aeroporti jane fikse ndersa cmimet per ne qytet jane ne baze te taksimetrit.

 • Rezervim i Shpejte

  Tek ne mund te rezervoni online nga faqja e internetit, nepermjet callcenter-it 24ore si dhe nepermjet sherbimeve si Viber apo WhatsApp, ne cdo moment.

 • Sherbim 24Ore

  Sherbimet tona ofrohen 24 ore ne dite, si ne qytet ashtu edhe ne aeroport, ku stafi yne do tju prese me tabele ne momentin e daljes nga zona e bagazheve.

Nuk dini cfare automjeti

ju nevojitet per udhetimin tuaj?

Ne mund tju ofrojme:

 • Automjete Standart 4+1
 • Transferta VIP
 • Automjete per bagazhe te medha
 • Automjete 6+1 dhe 8+1
 • Mikrobus dhe Autobus te te gjitha madhesive

Automjetet Tona

Fiat Tipo

Fiat Tipo

 • Viti: 2017/2018
 • Bagazhe: Bagazh i MadhBagazh i MadhBagazh i VogelBagazh i Vogel
 • Nga Tirana ne Aeroport: 12€
 • Nga Aeroporti ne Tirane: 20€
Rezervo Tani
Fiat Tipo

Fiat Tipo

 • Viti: 2017/2018
 • Bagazhe: Bagazh i MadhBagazh i MadhBagazh i VogelBagazh i Vogel
 • Nga Tirana ne Aeroport: 12€
 • Nga Aeroporti ne Tirane: 20€
Rezervo Tani
Fiat 500L

Fiat 500L

 • Viti: 2017/2018
 • Bagazhe: Bagazh i MadhBagazh i MadhBagazh i VogelBagazh i Vogel
 • Nga Tirana ne Aeroport: 12€
 • Nga Aeroporti ne Tirane: 20€
Rezervo Tani
Fiat Doblo

Fiat Doblo

 • Viti: 2017/2018
 • Bagazhe: Bagazh i MadhBagazh i MadhBagazh i MadhBagazh i MadhBagazh i VogelBagazh i Vogel
 • Nga Tirana ne Aeroport: 15€
 • Nga Aeroporti ne Tirane: 22€
Rezervo Tani
Mazda 5

Mazda 5

 • Viti: 2017/2018
 • Bagazhe: Bagazh i MadhBagazh i MadhBagazh i MadhBagazh i MadhBagazh i VogelBagazh i Vogel
 • Nga Tirana ne Aeroport: 15€
 • Nga Aeroporti ne Tirane: 22€
Rezervo Tani
Mercedes Benz V-Class

Mercedes Benz V-Class

 • Viti: 2017/2018
 • Bagazhe: 8 x Bagazh i Madh 6 x Bagazh i Vogel
 • Cmimi: sipas kerkeses
Rezervo Tani
Chrysel Grand Voyager

Chrysel Grand Voyager

 • Viti: 2010
 • Bagazhe: 6 x Bagazh i Madh 4 x Bagazh i Vogel
 • Cmimi: sipas kerkeses
Rezervo Tani
Fiat Ducato

Fiat Ducato

 • Viti: 2015/2016
 • Bagazhe: 16 x Bagazh i Madh 10 x Bagazh i Vogel
 • Cmimi: sipas kerkeses
Rezervo Tani
Autobus Mbi 30 Vende

Autobusa +30

 • Viti: 2005-2015
 • Bagazhe: Bagazh i MadhBagazh i Vogel
 • Cmimi: sipas kerkeses
Rezervo Tani
Autobus deri 30 Vende

Autobusa 17-30

 • Viti: 2005-2015
 • Bagazhe: Bagazh i MadhBagazh i Vogel
 • Cmimi: sipas kerkeses
Rezervo Tani

Pershtypjet e Klienteve