+355 67 5000 300
+355 4 238 7070
ATEx

Apliko për punë

Atex

APLIKO PER PUNE


 • OPERATOR TELEFONIK

Detyrat:  Operatori pret telefonatat e klienteve dhe ben shperndarjen e taxive sipas porosive.
 
Kerkohet:
 • -Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze, prioritet do te kishte edhe nje gjuhe e dyte.
 • -Preferohet arsimi i larte
 • -Njohuri te mira mbi rruget dhe adresat ne Tirane.
 • -Aftesi te punoje ne grup dhe aftesi organizative.
 • -Te kete kete njohuri baze kompjuterike (paketa Office, Excel, Google Maps)
 • -Te kete mundesi te punoje ne 3 turne.
  Ofrohet:
 • -Page e kenaqshme
 • -Ambient pune komod
  Per te aplikuar ju lutemi te dergoni CV tuaj me foto tek adresa email-it info@atex.al, ose paraqituni prane zyres tone qendrore ne Tirane. Adresa: Rruga “Ismail Qemali”, Nr. 32/1, Tirane, Shqiperi  
 • DREJTUES MJETI
Kandidati i interesuar duhet te plotesoje kushtet e meposhtme:  
 • -Te kete patente te klasit D
 • -Te kete deshmine e taksistit
 • -Te kete njohuri te mira te rrugeve te Tiranes
 • -Preferohet njohja e nje ose me shume gjuheve te huaja
Per te aplikuar ju lutemi te dergoni CV tuaj me foto tek adresa email-it info@atex.al, ose paraqituni prane zyres tone qendrore ne Tirane. Adresa: Rruga “Ismail Qemali”, Nr. 32/1, Tirane, Shqiperi