ATEx

Rreth Nesh

Atex
ATEX

Perse Te Zgjidhni

ATEx ?

Sherbimi i Taksive ne Aeroport ofrohet nga kompania ATEx (Airport Taxi Express), e cila edhe ka nje kontrate ekskluzive per sherbimin Taxi ne aeroportin "Nene Tereza" ne Tirane. Kompania ATE-x eshte e specializuar ne sherbimin taksi te aeroportit ne/nga Tirana, e me tej ne te gjithe qytetet e Shqiperise per individe dhe grupe individesh, duke theksuar miresjelljen, profesionalizmin dhe perkushtimin personal me çmime te favorshme. 24 ore ne dite. 7 dite ne jave.

Ofrojme automjete per te gjitha kategorite dhe qellimet e udhetimit tuaj si:

 • Automjete 4 + 1 vende (Mazda, Fiat 500L, Fiat Tipo)
 • Transferta VIP (Mercedes R Class, Chrysler 300, Chrysler Voyager, Mazda CX-5, Mazda 6)
 • Automjete me hapesira te medha ne bagazhe (Mazda 5, Fiat Doblo Panorama)
 • Automjete 8 + 1 vende
 • Automjete deri 16 + 1 vende (Fiat Ducato)
 • Automjete mbi 16 vende (autobusa te ndryshem)
 • Cmime Fantastike

  Ofrojme cmime fantastike per kedo qe apelon tek sherbimet tona. Cmimet per/nga aeroporti jane fikse ndersa cmimet per ne qytet jane ne baze te taksimetrit.

 • Rezervim i Shpejte

  Tek ne mund te rezervoni online nga faqja e internetit, nepermjet callcenter-it 24ore si dhe nepermjet sherbimeve si Viber apo WhatsApp, ne cdo moment.

 • Sherbim 24Ore

  Sherbimet tona ofrohen 24 ore ne dite, si ne qytet ashtu edhe ne aeroport, ku stafi yne do tju prese me tabele ne momentin e daljes nga zona e bagazheve.

ATEX

Partner Ekskluziv i

Tirana Airport

Automjetet e ATEx, me ngjyre te verdhe dhe me shenjat e kompanise, gjenden gjithmone perpara aeroportit, ne sektorin e "Mberritjeve". Po ne terminalin e mberritjeve, do te gjeni stenda dhe punonjes te ATEx (lehtesisht te identifikueshem nga badge-t qe mbajne), te cilet, me profesionalizem dhe korrektese, do te mund tju ndihmojne ne cdo moment, 24 ore ne dite gjate gjithe vitit. Detyrimi yne eshte te bejme udhetimin tuaj sa me te rehatshem dhe te sigurte, duke vene ne dispozicionin tuaj gjithe eksperiencen dhe mjetet tona.