ATEx

Sherbimet

Atex
ATEX

Airport Taxi Express

Sherbimet Tona

Stafi yne i specializuar dhe profesional ben te mundur qe te gjitha sherbimet qe ne ofrojme te jene te cilesise me te larte dhe sa me profesionale, ne konformitet me standartet me te larta te Bashkimit Europian. Gama jone e sherbimeve eshte e gjere dhe vazhdon te zgjerohet cdo dite e me shume me sherbime te tjera ekskluzive dhe profesionale.

Sherbimet Tona

 • Sherbimi Taxi Ekskluziv ne TIA

  Ne jemi partneri eklusiv i Aeroportit Nderkombetar te Tiranes dhe ju mund te na gjeni ne sektorin e bagazheve, ne hollin e pritjes te terminalit si dhe perpara terminalit te mberritjeve. Gjithashtu, do te na gjeni dhe ne zyren tone menjehere pas daljes nga Terminali i Mberritjeve. Stafin tone do te mund ta njihni nga badget qe mbajne, ndersa makinat tona do ti njihni nga shenjat e patjetersueshme te ATEx.
  Sherbimi Taxi ofrohet nga Aeroporti per ne cdo destinacion ne Shqiperi, por dhe ne rajon, 24 ore te dites, cdo dite te javes, gjate gjithe vitit; por dhe nga cdo vend i Shqiperise drejt Aeroportit Nderkombetar te Tiranes.

 • Transferta VIP

  Pervec automjeteve tona te branduara me logon dhe shenja te tjera dalluese te ATEx, ne ofrojme edhe transferta me automjete luksoze te pa branduara nga dhe drejt Aeroportit Nderkombetar te Tiranes. Stafi yne profesional ju mundeson nje udhetim te sigurte dhe komod me nje shumellojshmeri automjetesh te tilla.

 • Transferta per Grupe

  Parku yne i automjeteve i zgjeruar na jep mundesine qe tju ofrojme edhe transferta per grupe te madhesive te ndryshme, duke filluar nga 5 persona (me automjete 6+1 ose 8+1) deri ne grupe me akoma me shume anetare (me automjete 16+1 dhe me autobusa te te gjitha madhesive).

 • Ture Private dhe Grupe

  Ne bashkepunim me agjensine turistike partnere Union Travel, ne ju ofrojme ture private dhe ture per grupe turistesh te te gjitha madhesive ne te gjithe Shqiperine e ne gjithe rajonin, me automjete te reja e moderne dhe me staf (shofer dhe guide/shoqerues) te specializuar e profesional.

 • Makina me Qera

  Ju ofrojme makina me qera te te gjitha modeleve dhe madhesive per te plotesuar te gjitha nevojat tuaja. Makinat tona ofrohen edhe me shofer nese eshte e nevojshme.